Nonton Film Online Aonmovie – I Don’t Feel at Home in This World Anymore – Aku Ora Ngerti ing Ngarep ing Donya Iki Lagi (asring di-stylized aku ora aran ing omah ing donya maneh). Film iki minangka film thriller 2017 sing ditulis lan diarahake dening Macon Blair ing debut sutradara. Bintang kasebut Melanie Lynskey, Elijah Wood, David Yow, Jane Levy lan Devon Graye.

លទ្ធផល​រូបភាព​សម្រាប់ I Don't Feel at Home in This World Anymore
Nonton Film Online Aonmovie – I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Film Online Biography

Aku Ora Ngerti ing Ngarep ing Donya Iki Lagi (asring di-stylized aku ora aran ing omah ing donya maneh). Film iki minangka film thriller 2017 sing ditulis lan diarahake dening Macon Blair ing debut sutradara. Bintang kasebut Melanie Lynskey, Elijah Wood, David Yow, Jane Levy lan Devon Graye.

Film kasebut dheweké olih perdana ing Festival Film Sundance nalika tanggal 19 Januari 2017; Banjur entuk juara Grand Jury kanggo kompetisi dramatis A.S.. [2] Iki dirilis ing 24 Februari 2017, dening Netflix.

Posted_By : aonbet88.com

Advertisements